Over ons

Wij presenteren het eet- en reisprogramma “De smaak te pakken” in samenwerking met RTL. Onze presentatrices Louisa en Marieke bezoeken elke week een Nederlandse stad om daar lekker te eten en te genieten van lokale activiteiten. Eindelijk  een food- en travel show van onze eigen Hollandse bodem!

Heb jij een leuke horecabedrijf of evenementenbureau? Neem dan contact op! Wellicht komen we binnenkort bij jou langs…

Branded content

Wij maken branded content. Hierbij is een merkuiting versmolten met informatieve of vermakelijke content.  Branded content is dus geen advertentie, want de commerciële boodschap van een merk staat niet centraal. Simpel gezegd, wij streven ernaar om een tv-programma te maken dat door zijn creatieve vorm en inhoud niets doet vermoeden van reclame, en daardoor beter bekeken wordt. Want iedereen kijkt graag naar leuke televisie, toch? Om vermakelijke, creatieve content te creëren wordt er voor elke aflevering een uniek script geschreven.

 

Programma sponsoring

Je kent het wel, je kijkt naar een tv programma en daar klinkt de stem ”Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door … jou?”.

Zie je jou (bedrijfs-)naam al verschijnen op het televisiescherm? En lijkt het je leuk deel uit te maken van “De smaak te pakken”?. Neem dan contact met ons op!

Bij de tijd

Wij vinden het belangrijk om bij de tijd blijven.  Zeker in tv- en online video content creatie kan je niet om de nieuwste technologische ontwikkelingen heen. Bij het huren van film equipment kiezen wij daarom voor de nieuwste technologie. Daarnaast blijven wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de tv- en online videoplatforms.